Receptes gratuïtes

Croquetes de ceps

Croquetes de ceps

  • 24th novembre 2015

Unes croquetes fàcils de fer i boníssimes. També recepta per fer amb Thermomix. [wp_eStore_download_now_button id=177] Feu clic a la fotografia per descarregar-vos la recepta (descarregada vegades)

read more →
Pizza de tardor

Pizza de tardor

  • 17th novembre 2015

És una pizza molt fàcil de fer, gustosa, de cuina de mercat i molt lleugera. [wp_eStore_download_now_button id=176] Feu clic a la fotografia per descarregar-vos la recepta (descarregada vegades)  

read more →
Patates braves

Patates braves

  • 3rd juny 2015

Una tapa ideal per servir-la amb una cervesa molt fresca. [wp_eStore_download_now_button id=168] Feu clic a la fotografia per descarregar-vos la recepta (descarregada vegades)

read more →
Melmelada de taronja

Melmelada de taronja

  • 7th maig 2015

Una recepta senzilla per fer una melmelada de taronja boníssima. Ideal per conservar. [wp_eStore_download_now_button id=157] Feu clic a la fotografia per descarregar-vos la recepta (descarregada vegades)

read more →
Menjar blanc

Menjar blanc

  • 31st març 2015

Postre típic de la cuina medieval molt popular a les terres del Baix Camp i a l’illa de Menorca i que per la seva elaboració principalment s’utilitza llet d’ametlles o llet. [wp_eStore_download_now_button id=143] Feu clic a la fotografia per descarregar-vos la recepta (descarregada vegades). Galeria de fotos del Menjar blanc

read more →
Bunyols de bacallà

Bunyols de bacallà

  • 19th març 2015

Perquè agraden tant els humils bunyols de bacallà? Actualment no falten en aperitius selectes o com a pica-pica, això sí, han de tenir una condició essencial, servir-los calents i gens greixosos. La recepta que us proposem té tots els adjectius: bona, bonica i barata. [wp_eStore_download_now_button id=138] Feu clic a la fotografia…

read more →
Crema catalana

Crema catalana

  • 8th març 2015

A Catalunya, una de les postres més típiques és la crema catalana, també coneguda com a crema de Sant Josep. [wp_eStore_download_now_button id=133] Feu clic a la fotografia per descarregar-vos la recepta (descarregada vegades)

read more →
Ametlles garrapinyades

Ametlles garrapinyades

  • 8th febrer 2015

Una preparació molt senzilla i que no cal balança per preparar els ingredients. Sempre s’han de mesurar les ametlles i el sucre per volum que ha de ser igual pels dos ingredients exactament. [wp_eStore_download_now_button id=123] Feu clic a la fotografia per descarregar-vos la recepta (descarregada vegades). cocina receta recetas gastronomia primeros postres…

read more →
Sopa de fredolics

Sopa de fredolics

  • 5th novembre 2014

Una sopa senzilla, reconfortant i saludable i molt popular de la cuina tradicional catalana. [wp_eStore_download_now_button id=99] Feu clic a la fotografia per descarregar-vos la recepta.

read more →
1 of 3
123
Recuperar password
Escribe tu email.
El sistema te envia un nuevo password a ese email.