Sobre nosaltres

logo

entrada

Som una escola de cuina amb 30 anys d’experiència impartint classes presencials de 2 hores setmanals a Terrassa. En tot aquest període, el nostre alumnat ha estat molt important i fidel a l’escola i per això els nostres programes sempre han estat renovats i posats al dia adaptant les noves tecnologies, nous productes, sistemes de cocció actualitzats i, sobre tot transmetre la passió que sentim per l’art de la cuina.

Les receptes treballades setmanalment durant les classes han sigut explicades àmpliament en fitxes de manera que els  alumnes puguin seguir pas a pas tot el procés des del principi fins a la presentació dels plats.

Els nostres alumnes saben que sempre han tingut la confiança i llibertat per consultar-nos qualsevol qüestió  o dubte en el moment en que ho precisen.

El nostre programa ha tractat totes les temàtiques culinàries: entrants, primers plats, peixos, carns i postres, cuina de mercat i de festa.

Hem assessorat sobre els avantatges dels electrodomèstics actuals (plaques, fons, forns de vapor…) i també sobre l’ajut que ens proporcionen els petits electrodomèstics (thermomix, kenwood, batedores elèctriques, màquines de fer pasta fresca…) per treure’n el màxim rendiment.

El curs 2012-13 és el darrer d’aquesta etapa i a partir del proper curs iniciarem un nou projecte amb el mateix estil i suport però adaptat a les noves tecnologies.

Recuperar password
Escribe tu email.
El sistema te envia un nuevo password a ese email.